Wat Jacob Cohen broeken zo exclusief maakt

Wat Jacob Cohen broeken zo exclusief maakt

Het Jacob Cohen label heeft door de jaren heen een luxe en exclusief imago gekregen. Maar waar zit hem dat precies in? Het is in ieder geval een combinatie van ontwerp, materiaal en afwerking. Dat alle Jacob Cohen broeken handgemaakt zijn, draagt er ook zeker aan bij. Enkele onderscheidende kenmerken van dit modemerk hebben we voor je op een rij gezet.

Kwalitatieve denim als basis

Iedere Jacob Cohen broek heeft een luxe spijkerstof als basis. Het Japanse Kurabo denim vormt namelijk de basis voor iedere herenjeans. Deze katoenen stof is zeer slijtvast. Dat is belangrijk voor het behouden van de pasvorm. Dat Jacob Cohen deze denim als standaard hanteert maakt ze een premium merk. Wat ze ook bijzonder maakt is de toegepaste wassing, die de jeans een luxe uitstraling geeft.

Speciale hoogwaardige wassing

Een spijkerbroek is pas af na een mooie bewerking. Deze zogenaamde wassing vindt bij Jacob Coh├źn plaats in hun eigen wasserette. Zonder toepassing van synthetische middelen wordt daar het wassingsproces in gang gezet. Het resultaat is een hoogwaardige jeans. Zelfs na vele wasbeurten blijft je broek er daarom goed uitzien. Kwaliteit kost geld, maar daar heb je dan ook lang plezier van.

Luxe afwerking en details

Bij aankoop van Jacob Cohen jeans krijg je meer dan alleen een broek. Ieder exemplaar is afgewerkt met een mooie lederen patch. Vaak heeft deze een opvallende kleur, zodat het logo extra naar voren komt. Verder krijg je een bijpassende sjaal, handig voor het poetsen van de knoop. Tot slot ontvang je garen, daarmee kan je de Cohen broek op maat laten maken. Dit soort details zie je zelden bij concurrerende merken.

Exclusiviteit zit hem in kwaliteit en details. Jacob Cohen broeken scoren op die vlakken enorme pluspunten. Welk model je ook kiest, deze Italiaanse specialist is je investering dubbel en dwars waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *