Dit zijn ze: de winterjassen trends van 2018

Dit zijn ze: de winterjassen trends van 2018

Nu de temperaturen weer een aantal graden zijn gedaald, wordt het weer tijd om onze garderobe winterklaar te maken. En daar hoort natuurlijk een nieuwe winterjas bij!

Maar wat zijn nou eigenlijk de trends van dit seizoen? In dit artikel vind je de winter mode trend van dit jaar, zowel voor de vrouwen, mannen en voor de kids! Wij zetten alles op een rijtje.

Voor de dames

Bij de dames draait het deze winter vooral om opvallende trends van dit jaar zijn nóg kleurrijker, groter en puffier dan vorig jaar. De teddy coat blijft zeker trendy, alleen mag hij dit najaar nog wat overdrevener, wees dus niet bang om te experimenteren met printjes of kleuren. De kleuren van deze winter zijn olijfgroen, lila, oranje en (oker)geel. Qua printjes zien we veel slangenprint en andere dierenprintjes zoals panter, of tijger. En ook de printjes mogen een lekker kleurtje hebben! Naast de teddy coat zijn ook padded jassen veel gespot tussen de trends van winter 2018.Hoe meer volume hoe beter, en nog een pluspuntje: ze zijn ook heerlijk warm.

Voor de heren

Ook bij de heren doet de puffer-jacket het goed, daarnaast zien we ook veel oversized jassen bij de mannen. De kleuren zijn weliswaar wat rustiger, denk aan basic kleuren als grijs, zwart en donkerbruin, maar ook olijfgroen of marineblauw.

Bij de mannen blijft het opvallende, wat we juist veel bij de dames zien, een beetje achterwege, het draait hier meer om classy of stoer. Een echte nieuwe trend bij de mannen zijn de oversized schouders, geïnspireerd op een jaren-80 look! We love it.

En voor de kleine

Last but not least; de winterjassen trends in de kindermode. Bij de kinderen moet een winterjas natuurlijk vooral functioneel zijn, ze moeten er lekker in kunnen spelen, klimmen en klauteren, en ondertussen lekker warm blijven. Voor jongens winterjassen is dan vooral een bomberjack erg leuk, deze zijn zowel trendy als praktisch. Voor de kleur kun je het beste gaan voor zwart, groen of blauw. Bij de meisjes winterjassen mag het wel weer wat opvallender, ook hier zien we namelijk net als bij de dames wat meer kleurtjes en printjes. En ja ook de meisjes hebben de eigen variant op de teddy coat! Zo schattig!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *