De leukste Moederdag cadeaus voor de hippe moeder

Moeders horen eigenlijk veel vaker dan één keer per jaar in de spotlight te staan. Want wat nemen ze toch altijd veel taken op zich. Jouw moeder is de enige vrouw op aarde die er onvoorwaardelijk voor je is. Waar je uren mee kunt ruziën en nooit bang hoeft te zijn dat je laat vallen. De vrouw die een gezin, huishouden en werk probleemloos lijkt te combineren en die toch altijd nog een gaatje vindt om jou extra aandacht te geven. Daarom kan het ook geen kwaad om haar een extra blijk van waardering te geven. En daar is Moederdag natuurlijk bij uitstek geschikt voor.

Maar dan volgt een nieuw dilemma: want wat is een leuk Moederdag cadeau om te geven? Besef wel dat jouw moeder niet zomaar een moeder is. Dit is misschien wel de hipste, vrolijkste en meest eigenwijze vrouw die je kent. Dat vraagt dan ook om een uniek cadeau. Daarom in dit artikel een aantal cadeautips voor de hippe moeder.

Persoonlijke cadeaus

Persoonlijke cadeaus blijven toch wel het allerleukst. Dit zijn de dingen die voor altijd bewaard blijven. Grote betekenis hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gegraveerde mok, een sieraad of een fotolijst met een niet eerder getoonde foto van het hele gezin. Je hoeft echt geen groot budget te hebben om je moeder te verrassen.

Wil je echt iets unieks geven? Haar tonen hoeveel je van haar houdt? Blijf dan weg bij de standaard cadeaus en koop een mooie, grote kaart. Ga zitten en schrijf eens op hoe je over haar denkt. Wat je voor haar voelt. Hoe belangrijk ze voor je is. Lastig, nietwaar? Je weet heel goed wat je voelt, maar dit daadwerkelijk delen is best moeilijk. Maar daarom juist zo belangrijk om te doen. Een persoonlijker cadeau bestaat niet. Dit is iets wat jouw moeder zich altijd zal blijven herinneren en zal koesteren.

Een nieuwe outfit

Je moeder zal haar laatste cent nog aan iemand anders uitgeven. Waarschijnlijk koopt ze dan ook vrijwel nooit nieuwe kleding, schoenen of accessoires voor zichzelf. En dit terwijl ze het ook heel leuk vindt om zich mooi te kleden. Daarom goed om haar eens op een geheel nieuwe outfit te trakteren. Neem haar mee winkelen en ga samen op zoek naar nieuwe kleding. Dit is iets wat ze zelf nooit zou doen en waar ze echt gelukkig van wordt. Bovendien is het ook nog eens een cadeau waar ze zeker gebruik van zal maken.

Naar de spa

Ben jij eigenlijk ook wel toe aan een dagje vol ontspanning en goede gesprekken met je moeder? Vraag haar dan mee naar de spa. Jij trakteert. Sluit de dag af met een heerlijk diner en jullie zijn weer helemaal opgeladen voor de komende weken. Heerlijk om haar (en jezelf!) eens lekker in de watten te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *