Maak kennis met shirtsofcotton.com

“Perfectly crafted to fit your body”, zo luidt het motto van de website shirtsofcotton.com. Eigenlijk is het meer dan gewoon een website. Op shirtsofcotton.com vind je een heuse collectie van T-shirts die bij iedere man passen. Omdat het een webshop is, bestel je de T-shirts ook meteen en kun je die laten thuisleveren. Lekker handig, niet? Maar shirtsofcotton.com is meer dan dat. Zo vind je er ook heel wat informatie over de T-shirts en kun je ook vele T-shirts in pack aankopen. En dan hebben we het nog niet gehad over de kwaliteit van alle aangeboden kledingstukken.

 

Het belang van een goede T-shirt

 

Bij shirtsofcotton.com hechten ze veel belang aan T-shirts. Ze zijn dan ook een belangrijk kledingstuk in iedere garderobe. Daarom bedachten de initiatiefnemers Mark Boekraad en Sean Heukels een compleet nieuw re-design voor T-shirts. Shirtsofcotton.com begon met een avondje onder vrienden. Onder het genot van een drankje pasten ze elkaar T-shirts om zo te brainstormen over het perfecte T-shirt. Het resultaat was een waslijst met ingrediënten voor het perfecte T-shirt en een webshop genaamd shirtsofcotton.com.

 

Dit is het perfecte T-shirt

 

De T-shirts op shirtsofcotton.com zijn geschikt voor iedere man. Is dat wel mogelijk dan? De initiatiefnemers ontdekten dat het perfecte T-shirt niet bestaat, maar wel dat de perfecte pasvorm bestaat. Deze pasvorm of fit past rond het lijf van het grotendeel van de mannen. En dat T-shirt ziet er voor shirtsofcotton.com als volgt uit: ze zijn extra lang, ze zijn lichtjes getailleerd en ze zijn gemaakt van speciaal geselecteerd katoen dat heerlijk zacht aanvoelt. Aangezien mannen een T-shirt vaak onder een overhemd dragen, zijn ze ook perfect aangepast voor deze situatie. Benieuwd naar deze perfecte T-shirts? Surf dan snel naar shirtsofcotton.com!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *