De laatste tassen-mode

De laatste tassen-mode

Tassen zijn erg aan mode onderhevig en ieder seizoen zie je weer nieuwe exemplaren in de winkels hangen. Sommige tassen zijn tijdloos, maar andere modellen zijn terug van weggeweest en nu weer helemaal hip! In dit artikel delen we de leukste tassen die op dit moment in de mode zijn.

Ronde tas

Ronde tassen zijn heel erg van nu. Deze zomer zie je veel ronde tassen, gemaakt van gevlochten riet met leren schouderriem. Ideaal voor festivals of een middagje stad! Aankomende herfst/winter de ronde tas veel blijven zien, alleen verruil je het rieten materiaal voor leer. Een ronde bordeauxrood leren tas met twee ronde metalen handvatten is de ultieme accessoire wanneer het weer wat kouder wordt.

Box clutch

Naast ronde tassen, zie je ook veel vierkante tassen. De zogeheten box clutch is ideaal voor een chique diner. De box clutch komt in allerlei afwerkingen, maar de doorzichtige PVC box clutch spant op dit moment wel echt de kroon. Doorzichtige tassen zijn namelijk helemaal hip, dus in combinatie met de vierkante vorm sla je twee modevliegen in een klap!

Fanny pack

In de jaren ’80 en ’90 zagen we hem even voorbij komen, maar daarna is ‘ie door menig modeminnend persoon verbannen: de fanny pack! De fanny pack is eigenlijk gewoon een heuptasje van nylon of polyester, alleen draag je hem anno nu niet meer om je heupen. Deze heuptas wordt nu namelijk als schoudertas gebruikt! Je kunt hem schuin dragen (als een soort messenger bag), maar nonchalant aan een schouder laten bungelen kan ook.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *