Paraplu bedrukken

Paraplu bedrukken

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Laat dan een paraplu bedrukken door Relatiegeschenken.nl. Een bedrukte paraplu is niet alleen een praktisch cadeau in het regenachtige Nederland, maar maakt bovendien subtiel reclame voor jouw bedrijf. Iedere keer als de ontvanger van het relatiegeschenk de paraplu met jouw logo opent, wordt hij of zij aan jouw bedrijf herinnerd.

 

Verschillende soorten paraplu’s

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het bestellen van paraplu’s als relatiegeschenken. Ook heeft iedereen weer een ander relatiegeschenk pakket. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen kan slagen in onze online shop, verkopen we vele verschillende paraplu’s. Alle paraplu’s die je in onze online shop vindt, zijn geschikt om te laten bedrukken. Met een afbeelding, bijvoorbeeld het logo van je bedrijf, maar ook met een tekst of beide.

 

Een klein of groot aantal paraplu’s

Heb je een klein aantal bedrukte paraplu’s nodig? Dan ben je bij Relatiegeschenken.nl aan het juiste adres. Wij kunnen een groot aantal paraplu’s bedrukken voor klanten die veel relatiegeschenken nodig hebben, maar bedrukken ook kleinere oplagen paraplu’s. Bij ons kun je zelfs slechts 10 stuks bedrukte paraplu’s bestellen, altijd voor een lage prijs.

 

Paraplu bedrukken? Plaats een bestelling

Wil jij paraplu’s laten bedrukken, zodat je deze bedrukte paraplu’s cadeau kunt geven aan je zakelijke relaties? Plaats dan een bestelling bij Relatiegeschenken.nl. Als je jouw bestelling geplaatst hebt, zorgen wij ervoor dat jouw relatiegeschenken zo snel mogelijk geleverd worden. Uiteraard met de juiste bedrukking, die je bij het plaatsen van een bestelling helemaal zelf hebt gekozen.

 

Wil je meer weten over het bedrukken van paraplu’s, voor je een bestelling plaatst bij Relatiegeschenken.nl? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag. Ook als je hulp nodig hebt met het bestellen van bedrukte paraplu’s, kun je contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *