Diamanten, een verstandige investering

Diamanten, een verstandige investering

Wanneer je opzoek bent naar een investering die een laag risico heeft maar toch een behoorlijk rendement kan opleveren dat zijn Diamanten een goede keus.

Al sinds jaar en dag zijn diamanten zeer populair onder de middenstand en de rijken.
Hoewel het vaak wordt gezien als een luxe artikel voor sieraden zijn diamanten ook goed te gebruiken als investering.

Hoewel het in principe mogelijk is om een sieraad met diamanten te bewaren om later te verkopen is er nog een beter optie, namelijk alleen een losse diamant aanschaffen.

Het grootste voordeel hiervan is dat de diamant na de verkoop nog kan worden verwerkt in plaats van dat deze moet worden losgemaakt van de sieraden waar deze aan vast zit.

Wanneer je over gaat tot de aanschaf van een diamant als investering is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je deze voor een scherpe prijs inkoopt. Hoe lager de prijs van aankoop is hoe hoger het rendement wordt wanneer je de edelsteen verkoopt.

Waar kan je hoge kwaliteit diamanten scherp inkopen?

Niet alleen het scherp in kopen is van belang maar ook het inkopen van een goede kwaliteit diamant bepaald hoe hoog het rendement wordt op jouw investering.

Een goede plek om diamanten scherp in te kopen is het Baunat Diamonds Investment Office.
Het Baunat Diamonds Investment Office is onderdeel van de Baunat groep die wordt gerund door een familie die generaties aan diamantenkennis heeft opgebouwd.

Ook hebben ze door de jaren heen hechte partnerschappen opgebouwd waardoor Je bij Baunat Diamonds direct bij de bron kunt inkopen! Dit zorgt voor een ongekend scherpe prijs gezien er geen tussenpersonen tussen de verkoop zitten.

Daarnaast hoef je je bij Baunat Diamonds ook geen zorgen te maken over de kwailteit.
Alle diamanten worden geleverd met een certificaat uitgegeven door GIA, IGI of HRD.

Ook worden de uitslagen van de 4C onderzoeken bijgeleverd zodat je gerust kunt zijn dat de steen die je aanschaft daadwerkelijk van topkwaliteit is.

Om contact op te nemen voor het maken van een afspraak of voor advies kan je gebruik maken van de onderstaande contactgegevens:

Baunat Diamonds
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam

+31 20 737 25 25

Reacties

  1. KOQWFjbZ

    Methods A single masked, cross sectional study involving multiple community and institutional ophthalmologic departments was conducted with a volunteer sample of 303 women with breast cancer currently taking part in a randomized clinical trial to determine the efficacy of tamoxifen 20 mg day in preventing recurrences levitra sncf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *